Шановні колеги!

Вітаємо Вас з початком нового освітнього року!
Для  організації спільної медіаосвітньої діяльності у новому навчальному році пропонуємо до Вашої уваги деяку інформацію організаційного характеру:

1. З початком нового року традиційно, вже четвертий рік поспіль, починається Інтернет-конференції «Розвиток медіапсихології та  медіаосвіти в Україні» (вересень-листопад 2020 р.)

Цього року пропонуємо Вам долучитися до посилення горизонтальних зв'язків між закладами з різних регіонів та долучитися до організації спільного тематичного простору конференції: кожен регіон може обрати собі тематичний тиждень, в межах якого заклади регіону (один або декілька) будуть ініціаторами та реалізаторами онлайн-активностей у групі експерименту https://www.facebook.com/groups/MediapsyMediaeduc і стимулюватимуть колег з інших регіонів до участі у них. Таблицю з тематичними тижнями та можливими тематиками додано у прикріплених файлах (можуть бути доповнені власний розсуд). Просимо подати обрані тематики до 10 вересня (включно). Якщо кілька регіонів оберуть одну і ту ж тематику нічого страшного. узагальнений графік буде опубліковано у групі на надіслано координаторам. Інформацію надсилати на цю електронну скриньку у довільному форматі, зазначивши область і тематику.

2. Надсилаємо Вам проект онлайн-звіту закладу освіти-учасника експерименту. Подивіться, будь ласка, зміст звіту, чи охоплює він всі потрібні для Вашого регіонального звіту категорії. Якщо щось потрібно додати, надайте пропозиції до 11 вересня (включно). Після доопрацювання форму звіту буде надіслано усім закладам освіти, про що координатори будуть додатково повідомлені. За результатами загального звіту ми надамо кожному координатору інформацію в межах його області.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJ6HVXojjU9CwBCjJKjYmTy9uiADdJA8jYAi33-hI2aNh3Jw/viewform
 Інформацію з пропозиціями надсилайте на цю електронну скриньку у довільному форматі.

3. На початку жовтня планується проведення  другої навчально-організаційної стратегічної наради регіональних координаторів медіаосвітнього експерименту у онлайн-форматі. Надсилайте свої побажання до навчального блоку до 20 вересня (включно) на цю електронну скриньку (у довільній формі).

5. Нагадуємо, що заклади, які подавались на долучення до експерименту, включені в експеримент всеукраїнського рівня постановою Президії НАПН України. 
Додатково, на основі листа-відповіді МОН та ІМЗО найближчі два тижні буде  затверджено зазначений за посиланням перелік закладів окремим нормативним документом НАПН України, який буде розіслано відповідним координаторам. 

Завжди відкриті до Ваших питань та пропозицій!

З повагою
Наталія Умеренкова (Дідик) 
Національний координатор медіаосвітнього експерименту
067-656-48-18

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Запрошуємо на онлайн виставку «Інфомедійна грамотність учасників освітнього процесу»

Новини з перших рук: повідомляє лабораторія психології масової комунікації та медіаосвіти ІСПП НАПН України

Кременчуцький ліцей № 25 «Гуманітарний колегіум» запрошує зустрітися на Всеукраїнській соціальній платформі