Новини з перших рук: повідомляє лабораторія психології масової комунікації та медіаосвіти ІСПП НАПН України

 Шановні колеги!

Дякуємо вам за активну участь у IV інноваційній інтернет-конференції «Розвиток медіапсихології та медіаосвіти в Україні», яка проходить на платформі онлайн-групи https://www.facebook.com/groups/MediapsyMediaeduc з вересня по листопад.
1. Заохочуємо вас долучатися до тематичних тижнів та організовувати медіатворчі та медіаосвітні активності та долучатися до заходів, організованих колегами із інших закладів. Викладайте пост-релізи, репортажі, фотозвіти у групі за посиланням https://www.facebook.com/groups/MediapsyMediaeduc
2. Нагадуємо Вам про звіт закладу-учасника експерименту. Терміни заповнення якого до 30 вересня. Якщо Вам потрібно більше часу, повідомте про це, зазначивши скільки саме, у відповідь на цей лист.
Дублюємо посилання на онлайн-форму звіту https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJ6HVXojjU9CwBCjJKjYmTy9uiADdJA8jYAi33-hI2aNh3Jw/viewform?gxids=7628

3. Також запрошуємо долучитися до подій, організованих лабораторією, які відбудуться у жовтні та листопаді.
4 жовтня – День вчителя. Створіть спільно з вихованцями креативні відео-вітання вчителів і поділіться ним у групі. Це буде приємно для педагогів і може бути гарним прикладом для наслідування.
14 жовтня – День Захисника України. Запрошуємо до участі у шкільному флешмобі “Привітання захисникам України”: Створіть з учнями ролик тривалістю до 1 хвилини з найкращих привітань, опублікуйте його на youtube-каналі Вашого навчального закладу і поділіться цим youtube-посиланням у групі https://www.facebook.com/groups/MediapsyMediaeduc .
Зі своєї сторони ми допоможемо максимально поширити ваші вітання серед військових та ветеранів.
27-28 жовтня – Всеукраїнська стратегічна нарада регіональних координаторів медіаосвітнього експерименту: взаємонавчання, обговорення перспектив (інформацію координаторам буде надіслано додатково).
5 листопада о 15:00 – онлайн-семінар «Кіберсоціалізація в умовах пандемії». Деталі про семінар та форма реєстрації за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdX3-_CRCdiLBSSwepjsx_p620oJ79PkyH9E7Ll-7StObuJbA/viewform

16 листопада – День працівників радіо телебачення і зв'язку. Запрошуємо Вас та вихованців на онлайн-зустріч у групі https://www.facebook.com/groups/MediapsyMediaeduc із цікавою медіаперсоною (Деталі будуть надіслані додатковим анонсом напередодні).
27 листопада – підбиття підсумків конференції. Формат та час буде повідомлено додатково. https://www.facebook.com/groups/MediapsyMediaeduc
Слідкуйте за анонсами подій у групі https://www.facebook.com/groups/MediapsyMediaeduc
З повагою та вдячністю за співпрацю 
Лабораторія психології масової комунікації та медіаосвіти 
ІСПП НАПН України

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Запрошуємо на онлайн виставку «Інфомедійна грамотність учасників освітнього процесу»

Кременчуцький ліцей № 25 «Гуманітарний колегіум» запрошує зустрітися на Всеукраїнській соціальній платформі